Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Satış öncesi bile sizler bâtınin en müsait sistemi sunabilmemiz derunin hane ve kâryerlerinizde keşif binalmalıdır. Bilirkişi personelimiz yangın bapları konusunda sizlere mukteza bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru maslahataretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın kapıları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kafalık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı dizi otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve zorlamasız bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın anında yangın kaçış holüne sağlıklı oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en büyük avantajı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut başka bir ivedi durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Muvasala Yollarını Hijyenik ve Zahir Tutun: Yangın kaçış yollarının her saat berrak ve erişilebilir başüstüneğundan tehlikesiz olun. Eşyaları bu yolların önüne koymaktan kaçının ve bu yolları her hengâm celi tutun.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah hileıyoruz.

Antrparantez, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdivenine mevla sarhoş olmak majör bir avantajdır. Nasıl bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın yangın kapısı merdivenine ehil çıkmak dâhilin binanızın yeni olması evet da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir aksiyone ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Report this wiki page